Fitness

Vrije fitness

Fysiotherapie Fitness Feenstra beschikt over een ruime fitnesszaal. Het heeft de beschikking over 16 technogym fitnessapparaten en veel los trainingsmateriaal zodat iedereen in een training zijn uitdaging vindt.

In onze fitnesszaal kun je sporten op basis van een gekozen abonnement. De eerste keer vindt er een uitgebreide intake plaats. Na deze intake wordt er een schema op maat gemaakt. Dit betekent dat het schema afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en doelstellingen. Tijdens de trainingen, die je binnen ons openingstijden zelf kunt plannen, krijg je op een plezierige manier de juiste begeleiding. Op deze manier helpen we jou om je doelstellingen te bereiken.

Iedereen kan bij Fysiotherapie Fitness Feenstra terecht. Wij bieden verschillende specifieke beweegprogramma’s aan.

Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende proefles bij Fysiotherapie Fitness Feenstra te doen. Je leert ons en onze manier van werken dan direct kennen.

Bedrijfsfitness

SPORT MET KORTING DANKZIJ BEDRIJFSFITNESS
Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 40% korting op jouw sport abonnement. Een gezonde zaak! Nieuwsgierig geworden?

Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op: bedrijfsfitnessnederland.nl/werknemer