Fitness

Vrije Fitness

Fysiotherapie Fitness Feenstra beschikt over een zeer uitgebreide fitnesszaal. Het heeft de beschikking over 16 Technogym fitnessapparaten, een professioneel squat rack en een smith machine. Daarnaast is er veel los trainingsmateriaal aanwezig zodat iedereen in een training zijn uitdaging kan vinden.

In onze fitnesszaal kun je sporten op basis van een gekozen abonnement. De eerste keer vindt er een uitgebreide intake plaats waarbij de persoonlijke beginsituatie in kaart wordt gebracht en waarbij jouw wensen en behoeften worden besproken. Na deze intake wordt er een persoonlijk schema op maat gemaakt. Dit schema is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelstellingen. Tijdens de trainingen, die je binnen onze openingstijden zelf kunt plannen, krijg je op een plezierige manier de juiste begeleiding. Op deze manier helpen we jou om je doelstellingen te bereiken.

Iedereen kan bij Fysiotherapie Fitness Feenstra terecht. Wij bieden verschillende specifieke beweegprogramma’s aan. Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende proefles bij ons te doen, je leert zo ons en onze manier van werken dan direct kennen.

Bedrijfsfitness

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness!

Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 40% korting op jouw sport abonnement. Een gezonde zaak! Nieuwsgierig geworden?

Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op: bedrijfsfitnessnederland.nl/werknemer

Volwassenenfonds

Wil je ontzettend graag sporten, maar heb je daar op dit moment geen geld voor? Wees niet getreurd!

Inwoners van de gemeente Waadhoeke en Leeuwarden kunnen gebruik maken van het Volwassenen- en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deze fondsen betalen jouw contributie voor het sporten bij FFF en in sommige gevallen ook enkele noodzakelijke materialen. Neem zelf contact op via volwassenenfonds.nl of met ons. Wij helpen jou graag verder hiermee.

Een afspraak maken

Een afspraak maken voor de fysiotherapie of voor een vrijblijvende proefles?

of

Dien een terugbelverzoek in