Over ons

Team

Gerrit Feenstra
Eigenaar / Sportinstructeur

Jan Praamstra
Fysiotherapeut

Johannes Bergsma
Sportinstructeur

Missie & Visie

Missie
Fysiotherapie & Fitness Feenstra staat voor deskundige begeleiding en advies op het gebied van fysiotherapie & sport. We creëren bij FFF een omgeving waarin iedereen zich thuis en ontspannen voelt tijdens de behandelingen/trainingen en daarbij tot het uiterste gedreven wordt om zijn of haar doelstelling te behalen. Iedereen is welkom in het centrum. Van groot tot klein, met of zonder lichamelijke beperkingen.

Visie

Doordat de Nederlandse bevolking steeds inactiever wordt en daarbij verschillende leefstijl gerelateerde klachten en klachten aan het beweegapparaat ontwikkelt zal er een toenemende groep gebruik willen maken van de kennis en faciliteiten van Fysiotherapie & Fitness Feenstra. FFF heeft als doelstelling het realiseren van individuele gezondheidswinst doormiddel van bewegen. Door een individuele aanpak streven we ernaar om iemand uit te dagen en te inspireren om bewegen toe te voegen tot de dagelijkse routine.

Om dit te bewerkstelligen zal Fysio & Sport continu de nieuwste wetenschappelijke inzichten toepassen in de manier van werken. Daarnaast zal het aanbod continu innoveren naar de trends en de ontwikkelingen binnen de branche.

Door de bovengenoemde manier van werken wil FFF bekender worden in eigen regio. Bekender doordat er effectieve en dus blijvende gezondheidswinst gerealiseerd wordt.